Beautysalon Eindhoven

0

Bent u op zoek naar een professionele en betaalbare beautysalon in Eindhoven en omstreken?

effectobh

Haarsalon

Kapsalon

Of het nu gaat om een compleet nieuwe look, het verwennen van je haar, het vinden van het perfecte stylingsproduct of gewoon een goed geknipte coupe, in onze salon werken we in een ontspannen sfeer en nemen voor iedereen de tijd.

Bekijk behandelingen en tarieven

effectobh

Beautysalon

Beauty

Wij zijn een gespecialiseerd, bij de ANBOS aangesloten schoonheidssalon en kunnen doeltreffende behandelingen op ieder gewenst niveau geven. Door onze passie voor moderne/ traditionele technieken, blijven wij ons ontwikkelen en vernieuwen.

Bekijk behandelingen en tarieven

effectobh

Lasersalon

Laser

Voor de behandelingen gebruiken wij de Cynosure Elite laser. Door de combinatie van Alexandriet (755nm) en Nd:YAG (1064nm) zijn alle huidtypes ( type 1t/m 6) optimaal te behandelen.

Bekijk behandelingen en tarieven

totaalinbeauty

U wilt er graag goed uitzien, daar zijn wij ons heel bewust van en doen er alles aan om deze wens zo goed mogelijk te verwezenlijken! Met gezichtsbehandelingen en ook massages. Maar ook voor ontharingen, pedicure en zelfs (permanente) make-up.

scherpe prijzen

Ons team bestaat uit gediplomeerde adviseurs en experts. Binnen onze visie willen we dat goede beauty behandelingen toegankelijk worden voor iedereen! Daarom hanteren wij scherpe prijzen voor al onze behandelingen.

 

logos